Schildersbedrijf Daan van Duijvenvoorde is een schildersbedrijf gevestigd in Lisse.
Zo voeren wij werkzaamheden uit in de gehele bollenstreek en randstad.

Onze ervaring met schilder werkzaamheden staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit schilderwerk

Wij verzorgen de afwerking van uw buiten schilderwerk en voeren houtrot reparaties uit.
Ook uw binnen schilderwerk maken wij voor u in orde, evenals de wandafwerking en behang werkzaamheden.
Voor een optimaal resultaat maken wij gebruik van hoogwaardige, duurzame verfproducten o.a. van sigma en sikkens.

Buiten schilderwerk
Met een professionele verf, een zorgvuldige werkwijze en regelmatig onderhoud blijven alle houtsoorten aan uw woning in een goede staat.
Goed schilderwerk geeft niet alleen een goede uitstraling aan uw woning, maar verlengt ook de levensduur van uw houtwerk.

Houtrot reparatie
Als houtrot aan uw woning op tijd wordt geconstateerd, dan kunnen wij dit repareren of deelvervanging toepassen. Wanneer u te lang wacht met het benodigde onderhoud aan uw houtwerk dan kan een geheel kozijn of deur worden aangetast door houtrot waardoor vervanging niet meer voorkomen kan worden en uw kosten veel hoger zullen zijn dan het repareren.

Binnen schilderwerk
Binnen schilderwerk zorgt voor een groot deel voor verfraaiing van uw interieur. Het zorgt er echter ook voor dat uw houtwerk goed beschermd is, zeker voor gevelkozijnen is dit erg belangrijk! Goed binnen schilderwerk heeft zijn uitwerking op de duurzaamheid van uw buiten schilderwerk.

Wandafwerking
Is uw huis toe aan een opfrisbeurt of wilt u eens iets anders? Een nieuwe verflaag kan uw interieur een geheel nieuw aanzien geven.
We gebruiken water gedragen producten die minder belastend zijn voor het milieu.

Behangen
Behang strak op de muren aanbrengen is een vak apart. Hier kunnen wij u goed bij helpen. Hierdoor krijgt u een mooie strakke wand bekleed met uw behang.
Wat veel wordt gebruikt is glasweefsel behang, omdat het extra sterk en milieu vriendelijk is en snel kan worden verwerkt. Doordat het van een hoogwaardige kwaliteit is en al een verfbad gehad heeft is het geschikt om kleine gebreken in de ondergrond te camoufleren.
Speciaal bij nieuwbouw is glasweefsel een goede keus, nieuwe muren kunnen tot zes jaar na de bouw nog scheuren, in dit geval werkt het glasweefsel behang scheur overbruggend. Zelfs als er al scheuren in uw muren zitten kan het glasweefsel dit nog goed verbergen.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.